Jump to content

Panorama krov zaglavio


Neir

Recommended Posts

Pozz imam Megana II i problem a to je da je panorama krov zaglavio nakon 1 cm i sad malo zadnji kraj je podignut nekih 0.5 cm kao i prednji. Voda ne prolazi sto je dobro ali hladniji dani pa su dihtunzi tvrđi i imam osjecaj da ima nekog lufta. Elektronika mi ne reagira pa pitam nekoga tko zna dali postoji neki nacin da se rucno to zatvori?

Neke slike bi dobro dosle kako rucno zatvoriti ako je moguce...

Hvala

Edited by Neir
Link to comment
Share on other sites

Trebalo bi da se u onom centralnom delu tockica za zatvaranje nalazi veliko dugme, koje pritisnes i onda fakticki odbravis mehanizam i rucno zatvoris panoramu. Tako je bar bilo  na L3 sto sam vozio, mada srecom, nikad nisam imao taj dogadjaj.

Link to comment
Share on other sites

Ok ali taj tockic za otvaranje i zatvaranje i to veliko dugme ne rade a i ako ga stisnem kako rucno da zatvorim? Poguram ga rukama heheh

Link to comment
Share on other sites

nemas mehanickog nista. 

moras ga na elektroniku ubediti da se zatvori,

namesti vanjski na poziciju koju zelis, i unutarnji gumb drzi dugo, al stvarno dugom. cut ces aktiviranje motora i krenuce polako da nateze u zeljeni polozaj. ako pak pokrene moze da ti ga odvuce na skroz otvoreno, onda drzis opet srednje dugo  korak po korak, i polako ce ga zatvoriti. malo je proces pain in the arse al jbg.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.