Jump to content

Nerade zmigavci


Zvone_ri

Recommended Posts

Poštovanje svima. Ovako imam jedan problem. Nemogu ga danima rijesiti pa mozda netko tu zna ljek za moje probleme. Znaci zmigavci nerade. Ni ljevi ni desni. Neradi niti sva 4 zmigavca. Kad upalim sva 4 cuje se dole di su osiguraci klik klak al ne od nekog releja nego iz onog malog zvucnika. Niti se svjetli trokut na prekidacu. Onda upalim auto dajem ljevi dajem desni i nista samo opet zvuk iz signalizatora. Promjenio sam prekidac za sva 4 pregledao sve osigurace i ispod haube i ispod volana sve al sve ispravno. Dali netko zna u cemu je kvaka. Inace sam automehanicar ali ovo me izludilo skroz. Dodje mi da mu vucem komplet drugu instalaciju i stavim obican relej od jugica. 

Link to comment
Share on other sites

Mene je zezao spoj kablova prema natrag u pragu vozačeve strane, malo kontakt spraya riješilo problem

Link to comment
Share on other sites

Kolega Scenic RXE sa foruma imao je sličan problem na svome autu. UCH je imao problem i rješeno je sa dodatnim relejem. Više će ti sam znati objasniti.

Link to comment
Share on other sites

tak je i kod mene bilo

uglavnom ti micro releji od zmigavaca se nalaze na tiskanoj plocici od UCH-a a na njoj je i kod kljuca i sve zivo a onaj klik klak zvuk ide preko nekog malog zvucnika

tak da se ne isplati uzimat drugo

oni su izgorili i elektricar mi je uspio izvuci i spojiti normalne malo jace releje umjesto tih micro

tak mi je on objasnio i cim sam mu rekao kaj me muci znao je u cem je problem jer je vec to radio na tim modelima i na clio 2

naplatio je nekih 400 kn

 

ako se kuzis u struju probaj i ti izvuci to ili otpeljaj nekom dobrom elektricaru da ti to napravi

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.