Jump to content

Clio II radio code


vaisala

Recommended Posts

Pozdrav,

Jel može mala pomoć oko auto radia. Imam orginalni auto radio izvađen iz prijašnjeg clia 2001. 1.6, 16V ,RXT koji mi je ostao...

Sada bi taj radio ubacio u clio 2001., 1.4, RTA. Sve sam pospojio otraga, ali :jez:  ovaj clio nema mogućnost da se code vidi na displayu, tj ima samo sat ugrađen. Kada tipkam po tipkama radia čujem zvuk : bip, bip, al neznam kaj radim. Jel mogu na koju foru utipkat code? 

I kad kupim neki novi auto radio, recimo sa usb-om, kako ću utipkat code, a ne vidim ga nigdje na display-u?

 

Link to comment
Share on other sites

Evo copy/paste sa jednog drugog topica:

"Osnovni uvjet je da znaš kod.

Recimo da je 2345.

Kad upališ radio nakon BIP upisuješ kod na slijedeći način:

Stisneš botun 1 dva puta, zatim botun 2 četiri puta, zatim botun 3 pet puta i na kraju botun 4 šest puta. Tada nakon upisivanja koda stisneš botun 6 i zadržiš 5-6 sekundi. Ako je sve OK trebao bi čuti 2 visoka tona beep i radio će ti se upaliti. Tada samo nađeš stanicu koju oćeš.

Ako čuješ jedan duboki beep nešto si falija i treba ponovo, ali će radio biti zaključan 1 minutu pa sačekaš za drugi pokušaj. Poslije svakog pogrešnog pokušaja ovaj period zaključavanja je sve duži.

Razlog zašto za 2., 3. i 4. znamenku pritiskaš jedan put više nego šta ti je kod je taj šta sa prvim pritiskom prebacuješ kursor na položaj te znamenke (ovo bi vidio da ti radi ekran)."

 

Kad kupiš neki novi radio ne treba ti nikakav kod. Kod ti treba samo ako ugrađuješ Renault radio.

Link to comment
Share on other sites

Pokušaj, nemaš šta izgubiti.

Znam da ima i nekakav programčić u koji se ukuca taj broj sa radija i izbaci kod, ali vjerojatno je to upravo ovo šta si ti stavio.

Link to comment
Share on other sites

imaš aplikaciju za izračunavanje kodova na trgplay ili daj broj s prvim slovom pa ti izračunam

Link to comment
Share on other sites

Skinuo aplikaciju sa trg-a i izbacilo mi kod.

Ukucao ga u radio preko tipki i isprve proradilo,odgovara :yeah: , decki svaka cast!!  

Jos kad bi mogao preko rucice uz volan pojacavat tj. da mi idu signali od radija do volana al necu sad pretjerivat..Vjerovatno trebam dodatni konektor ili nekaj tako..

Hvala!!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.