Jump to content

P:Twingo


John Wick

Recommended Posts

Pozdrav svima,

prodajem Twinga iz 1999. vrlo dobro stanje, pogotovo mehanicki.

Evo nekih brzopoteznih fotki, cisto da se vidi okvirno stanje: http://imgur.com/a/7m1eI
Fotkane jucer, malo mokar od kise. 

Autic je mehanicki odlican, a mislim da je to najvaznije,
motor je izvrstan, nikad problema, nista ne curi koliko vidim. Presao 248k km.

Auto je registriran do 11/1/2018 (dakle jos 9 mjeseci), uz njega dajem i prakticki nove michelin zimske gume na celicnim felgama (sad su na njemu) vrijednosti cca 1200 kn i ljetne gume na alu felgama, vrijednosti cca 600 kn (felge su vrijednije od guma svakako)

Od opreme ima maglenke naprijed/natrag, centralno zakljucavanje, 2 pretinca na zatvaranje, elektricne podizace prozora, elektricne retrovizore, 2x airbag...

Sto se tice mana, ima ih par, po meni nista strasno, ali evo navest cu: manja udubljenja od tuce na haubi (vidi se samo pod odredenim kutem - ne vidi se na fotkama), polugica za otvaranje haube je do pola odlomljena, ali moze se otvoriti normalno hauba (zamjena cca 50 kn), poderotina tapecirunga na vozackom sicu cca 15ak cm dugacka i par cm siroka, te manje ogrebotine na laku. 

Eto, dakle najvece prednosti - mala cijena, mehanicka izvrsnost, potrosnja na otvorenoj cesti 4 litre, u gradu 5. Vozim se vecinom u Zg i utocim cca 330 kn benzina i predem s njim oko 650 km srednje dinamicne voznje. 

Cijenim ga 1400€, manja korekcija cijene moguca, ali ne velika jer ce se sigurno brzo prodati. 

Auto je uredan, znam u kakvom je stanju vecina njih na njuskalu, pregledao sam 10 komada prije nego sam nasao ovog kad sam isao ja kupovati.

Prodajem ga zbog potreba prelaska na veci auto, zbog posla. 

Nisam ga jos ni stavio na njuskalo, a stiglo je par upita, pa ko prvi, cura njegova. 

Kontakt moze tu u inbox,

hvala!

Edited by John Wick
Link to comment
Share on other sites

  • dolac locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.