Jump to content

Laguna 2 ph2 check hand brake


bongo

Recommended Posts

Laguna 2 ph2 1.9dci initiale,pocela izbacivat check hand brake,automatska ručna radi normalno.

Kaj bi moglo biti? Evo i slika

IMG_20170420_170941.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Očisti kontakte sa kontakt sprejom i pregledaj.

Ako ručna normalno radi možda je problem u kontaktima.

Nebi bilo prvi puta na Laguni da je problem samo u kontaktu

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

U laguni koju sam kupio je blokirala rucna te su ju morali na "emergency" otpustiti (ona polugica u sredisnjem grebenu). Sredili su ju na servisu i radi normalno ali mi baca istu gresku ko i tebi. E sad, otisao sam jednom mehanicaru specijaliziranom za renault i rekao mi je da bi trebao kupiti novi prekidac rucne bas za 1.9 dci i da se do tad ne moze srediti to upozorenje, ni preko dijagnostike ni bilo kako drugacije. Znaci moram kupiti novi prekidac (trenutni mi uredno radi) koji sam najjeftiniji na njuskalu nasao za 750kn. Tako da cu radije zivjeti s tim nego se olaksat za 100 eurica. 

Link to comment
Share on other sites

I ova je bila na popravku jer je kasno otpustala..par mjeseci je bilo dobro,da bi onda pocela bacat gresku,meni je svaki put dobro radila,a burazu je par puta ostala zakocena pa ju je na rucku otpustil.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.