Jump to content

P: Clio Mk1 ph3 1997


Domba

Recommended Posts

Dakle nazalost je doslo vrijeme da prodam autic. Razlog je iskljucivo taj sto sam narucio auto u Njemackoj na njemacke tablice, pa zeni ide Focus u Hrvatsku, i Clio mi ne treba.

Autic je mehanicki u odlicnom stanju. Nista mu ne nedostaje, registriran do 03/2017 prosle godine odradjen veliki servis i promjenjene zadnje kocnice kompletno, znaci bubanj, pakne, kocioni cilindri i sajle rucne. Isto tako zastice pod. Ove godine u 3. mjesecu promjeneno ulje. Prosao tehnicki bez ikakvih problema. Sve na autu utegnute. Prakticki prednji diskovi pakne, spone i krajnici nemaju vise od 25000km.

Limarski nema hrdje nigdje. Ima nekoliko podjsjetnika sa parkinga i to je to. Auto izgleda odlicno za 20 godina starosti. Nije da se ne primjeti da je 20 godina star, ali niti se ne raspada.

Sto se tice opreme, ima radio sa MP3 i 4 zvucnika, daljinsko zakljucavanje i parking senzore, volan, 3 pedale i mjenjac.

Auto je iznutra ocuvan. Sada da kazem nikada zapaljena cigareta nemogu, jel sam vlasnik auta tek 5 godina, ali u tih 5 godina nije. Dobio je kemijsko ciscenje i od onda se pazi na njega. Naravno da unutrasnjost nije kao nova.

Auto je troje vrata.

Trazim 1200 eura.

Slike kasnije kada ga zena ufotka.

Edited by Domba
Link to comment
Share on other sites

Zaboravio napisati. Kilometara ima oko 176000. Nemogu točno napisati posto se auto vozi :)

Boja je plava!

Link to comment
Share on other sites

cekamo fotke a do tad se ispravi (ako nisam ja u krivu haha), citajuc post zakljucio sam da je regan do 3/2018 a ne 2017 kako si naveo ;)

Edited by dolac
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.