Jump to content

Megane 3 generation service


dado_sk

Recommended Posts

Trebam puncu poništi service obavijest. Vidio sam na YouTubeu za megane 3 kako se radi. Ali tamo je tabla drukčija. Jel ista procedura na generationu?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Poništilo se samo od sebe. Danas došao puncu to riješiti i nisam trebao

Link to comment
Share on other sites

Meni je auto skroz ok. Nisam fan digitalnih pokazivača. Mislim na instrument tabli. Jedino je plastika table jeftinjak ali nije baš ni na francuzu neka bolja kvaliteta. Fin auto dobro opremljen kupljen za 100 tkn. Jak motor za te novce. Osobno bi mu opruge ipak stavio niže ali nije nužda. Punčev je 2011 godina i 15000 km. Sad če morati na veliki servis a vozi ga 15 km tjedno .

Link to comment
Share on other sites

Plastika table nije tako loša, al unutrašnje obloge vrata i centralnog grebena ( ako se tako kaže) je tvrda i na oko nedopadljiva. Mada upoređivao sam sa poznanikovim ""Francuzom" u autentik opremi, i čini mi se da nije bilo razlike. 

Link to comment
Share on other sites

Da. Ljudi uvoze iz vana dci s jačom opremom pa to unutra bolje izgleda. Ali imaju i po 180 ili 200 tisuća kilometara više. Tko voli nek izvoli. Punac je htio nov. Dobio ga za 100 tisuća kuna. Ima 1.6 16 v motor s 110 ks. 5 brzina. Tempomat električni paket. Felge. Ukratko tad za te novce best buy. Plus 4 god garancije je imao.

Link to comment
Share on other sites

Evo moj je iz uvoza i ima mekanu oblogu instrument table. Ono što me svaki put ugodno iznenadi je kako se lako ta obloga čisti. Imam i starog Clia 2 "plastikanera" i njega je prava pokora očistiti.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Za neka trzista amerike postoje varijantr megana gemeration sa nekim detaljima berline...npr pali se na gumb a ima ventilacijske otvore kao generation..plastike gore na krovu kao generation a zadnje macje oci kao berline...i tako tih sitnih detalja

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.