Jump to content

P/M:NAD C 326BEE+Klipsch RF 52 (Floor Standing Speakers)


zvonac

Recommended Posts

Na prodaju odličan audio sistem, o svehvaljenom pojačalu i također zvučnicima se sve zna, pobrali su dosta pozitivnih komentara od strane recenzenata a i korisnika istih..

Stanje, uščuvano, 100% ispravni, bez greške, jačinu zvučnika tj granice pojačala nisam ispitivao, ni 20tak% nisam iskoristio njegove snage.
Al i ovako su glasni uz kvalitetan zvuk, prava sinergija tj toplo-hladna kombinacija, uz koje sam ciljano tražio taj sistem..
Dajem i usb dac Nuforce (crni)

Inače pretežito je slušana muzika (ne glasna) i gledanje fimova, dost vremena stoje i zauzimaju mjesta, tak da su češće ugašeni nego upaljeni..
Uz ove zvučnike, garantirano  sub je suvišan..

Klipsch RF 52 2x100W
Nad 2x50W

Kontakt na PM.

Pojačalo+zvučnici+usb dac i poklanjam zvučničke kablove+činč kabel usb dac to Nad (taj bolji kabel sam platio 300tinjak kn)
4400kn

Može i zamjena za bolji soundbar!

ZG

 

 

IMAG0232.jpg

IMAG0233.jpg

IMAG0231.jpg

Edited by zvonac
Link to comment
Share on other sites

Pa napisao sam u oglasu, 4400kn..

 

Screen Shot 05-14-17 at 11.25 AM.JPG

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.