Jump to content

Storia 1.2 16v


Manix

Recommended Posts

Stari poznati topic, ali ipak pitanje, pojavila se opet ista greška nakon 2 godine P0303. Prvi start bez greške i onda vrludanje okretaja dok se ne podigne čok na 1500 okretaja i onda se lagano spušta i smiruje.

Čuo neki dan da osim bobine ili lergas leptira tomu može biti i ispušni ventil krivac. Dalje u vožnji se ne osjeća nikakvo trzanje niti nemiran rad, doduše kad mijenjam brzinu kao da se motor zaguši, kao da padne na nos, Svaki put kao da udari nosač motora. Kad se zagrije na radnu temperaturu u leru radi normalno.

Što predlažete, kako se manifestira rad motora sa lošim ventilom?

Gdje tražiti problem sa masom na zadnjem brisaču koji prilikom paljenja napravi samovoljno par poteza i ostane u razno raznim položajima, a nekada se to i ne dogodi...

Link to comment
Share on other sites

U prekidu je žica u rebrastom gumenom bužiru kroz koji idu kabeli iz karoserije na peta vrata.

Ovo govorim o problemu zadnjeg brisača.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.