Jump to content

Procjena


tomislavS

Recommended Posts

Pozdrav ekipa!

Stize mi novi grandtour u obitelj, pa se postavlja pitanje viska auta?

Po oglasima nevidim nesto usporedivo sa mojime, pa vjerujem da ce te vi bolje procjeniti koliko mogu traziti za svog starog megana:

Dakle, megane II, 2003.g. 1.6 16v, troja vrata, zelena s efektom boja (skoro zlatna).

Ok uscuvan za godine, klasika, nesto ratnih obiljezja po limu, iznutra ok. 103 000 km stvarnih, vleiki servis napravljen na 90.

Minusi su sljedece: puknuto vjetrobransko staklo i ona plastika od podizaca suvozackog stakla na sajli. Odjavio ga u 12 mjesecu jer iovako imam sluzbeni i jos jedan auto u kuci.

Tnx svima unaprijed!

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ja sam imao isti takav Megane,isto godište, ista boja,3 vrata sa nekih 180000km i jedva sam ga prodao za 2400 eura., nakon 3-4 mjeseca od dana prodaje.

Stavi cijenu koju misliš da je dobra, pa svako malo skini cijenu pa dok ne prodaš. Ili ako ti je hitno onda spustiš malo više i dođu šoderaši i kupe.

Link to comment
Share on other sites

Koja oprema ? Stavi tu par slika

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.