Jump to content

P.E.A.R.L. W.H.I.T.E pozdravi


P.E.A.R.L. W.H.I.T.E

Recommended Posts

Zovem se Tomislav, živim u Ljubljani. Po struci sam ekonomist, kvalificirani CNC operater i ''propali'' student strojarstva. Radim kao tehničar za kontrolu kvalitete, između ostaloga zadnja dva mjeseca sam proveo baš u Renaultu u Novom Mestu. Nisam mehaničar niti električar, osposobljen sam kontrolu i modifikacije OEM dijelova grupacije i vanjskih dobavljača. Do sada sam vozio Clio II 1.4 8v, Megane I 1.6E i Lagunu I facelift 1.6 16v. Ako ćemo brojati što sam vozio i testirao u firmi onda vjerovatno nisam vozio samo 370Z i GT-R xD

Isključivo sam na forumu da se raspitam oko 1.9 dCi mašina 96 kW sa FAP filtrom u Meganu II facelift. Prijateljica i njen muž imaju karavana prije facelifta 1.9 dCi 88 kW i već su jednu mašinu mjenjali na cca 220 tkm. Na drugoj je proluplao isti dio, nešto oko radilice ako sam dobro shvatio iz konteksta i skoro raznesao i tu drugu mašinu.

Mene sada malo brine to sve skupa jer sam si stavio neki limit 5000 eura, tražim 2006. do 2009. god 1.9 dCi sa 96 kW. Ne želim 1.5 dCi jer mi je to preslabo, a 2.0 dCi sam jedan jedini vidio u Sloveniji GT, ali je prodan. Također mi je i 150 tkm granica preko koje ne prelazim. Čak bi da nađem povoljno automatika uzeo jer mogu za sitnu lovu nabaviti komplet ručni mjenjač i odraditi besplatno u Novom Mestu ugradnju.

Pa prema napisanom, ako netko možda prodaje Megana s 3 ili 5 vrata hatchbacka 1.9 dCi ili 2.0 dCi da ima do 150 tkm i košta do 5000 eura slobodno se može javiti na PM.

Link to comment
Share on other sites

dobrodosao na RKH forum, 

temu s pitanjem otvori na odgovarajucem podforumu, ovaj dio je samo za pretstavljanje.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.