Jump to content

Megane 1 Coupe ph2 - podizač stakla ne radi


MeganC2

Recommended Posts

Znaci kad si pehist onda si j.... pehist..

Znači danas sam bio u Pevecu, prozor je bio napola spušten (da znam tad je labaviji i osjetljivi kad se zatvaraju vrata) i ja sam vrata sa tako napola spuštenim prozorom na vozačkoj strani išao zatvoriti i to "agresivnije", tj zalupio sam vratima malo jače i samo čuo zvuk kao da se nešto lomi, ko da netko razbije staklo u kombinaciji sa udarcem metalnog posuđa iz kuhinje...znao sam da je nešto otišlo u sekundi...idem probat podići staklo sa prekidačem NEEEE...nejde...idem ga probat spustit - to ide...dakle motorić radi, on vrti , ali gore staklo ne može podići više.

I šta se dešava ? staklo non stop pada u vožnji , i pada do kraja, skroz dno dna. Sad sam dok ne pronađem riješenje za problem staklo fiksirao kartonom tako da se više ne može spuštat...

Šta je to i koliko to može koštat ?? dakle posao + potencijalni dio koji je otišao? koliko vidim onaj dio stakla koji fizički mogu vidjeti nigdje nema ni najmanje pukotine na staklu iako je zvuk zvučao baš kao lom stakla i metala nekog...:S :S :S

 

Ljudi nikad ne lupajte vratima kad je prozor napola spušten...pogotovo ne na tim osjetljivim autima sa jeftinom plastikom i dijelovima ko što su Renault i te manje klase...ko da je od papira k vragu.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam jednom bio živčan i raspalio svom snagom, komplet se sasulo. Kod tebe je možda puklo staklo samo oko držača kojim ga se poteže gore-dolje. Rezultat je isti. Morat ćeš ga mijenjati, ili se možda riješi nekim ljepilom pa improvizirati i nalijepiti lim kao rupu u staklu koja je slomljena.

Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

A kazu mi neki frendovi da bi mogao biti samo podizač , tako nešto, jel to moguće ? da, ne mogu vidjeti jel staklo dolje puklo. Cijeli dio stakla koji "izlazi" van nema oštećenja, sad onaj skroz donji ne mogu vidjeti. Uglavnom staklo spušta, al ga neće dić. Najsretniji bi bio da je samo taj podizač. Što se tiče cijene stakla, bolje da ne pitam jel tako ?

Link to comment
Share on other sites

Prvo skinj tapecirung vrata pa ćemo te savjetovat što i kako dalje.. Što se tiče prozora i prodizača imam oboje ako bude trebalo :)

Link to comment
Share on other sites

Ajde kad saznam šta je , tj kad se to skine dolje se javim. Al trošak kad se najmanje nadaš, a najgore je to što sam ga sam izazvao nepotrebno u pm....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Rastavili smo vrata. Pukla je plastika podizaca na 2 dijela. Motoric ispravan. Ja dakle trebam podizac sa sajlom bez motorica. Ko bi to povoljno prodao?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.