Jump to content

Swap na 1.6


josipp

Recommended Posts

Nadam se da ima tu iskusnih tjunera da podjele svoje znanje sa ostatkom neznalica. Ugl kak je kod mene sve raskopano nes mi se mota po glavi ubacit 1.6 nutra posto treba jos par serafa da izvadim blok. Kolko sam saznao sa gugla K7J i K7M su isti blokovi razlika samo u hodu radilice i kraci klipovi kod 1.6 .. Usisna i ispusna grana su takoder iste e sad ono sta me najvise brine jel na 1.6 veca klapna ili ista? jel treba i komp od 1.6 ili to sve vozi i ovak? Ak je to samo plug&play blok nutra a ostalo moje to je onda jebeno, ak ima kakvih komplikacija volio bi cuti sve u vezi toga :)

 

Hvala...

Link to comment
Share on other sites

1.6 ima alu usisnu, klapnica je možda veća al par milimetara, radilo bi isa tvojom usisnom. 

 

Sad čekaj ekipu da te popljuva da ti se to ne isplati i da staviš odmah 2.0 :D

Link to comment
Share on other sites

laci je složio tako i mislim da je ok. ali bolje je + injektori i mapiranje kompa po 1,6 parametrima..

Link to comment
Share on other sites

Ne treba mapiranje nikakvo..

Nece trebati nista.

Plug&play

Ja sam jednog clia davno radio 1.4 16v  pojela se glava i bregaste jer je ostao bez pritiska ulja.. pa sam stavio 1.6 16v (jer je to bilo dobavljivo tada) sa cijelom periferijom od 1.4 osim injektora. Radio je odlicno i mozda jos uvijek vozi negdje u istri..

Link to comment
Share on other sites

:O jao ako je tako idem odma u potragu za drugim blokom :D

Da se razumijemo ne ganjam neki tuning i ne trazim zvjer od auta, jednostavno me veseli prckanje po tome i samo da nije original :) 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.