Jump to content

Felge za Megane 3


SpeedySaky

Recommended Posts

Pozdrav 

Uzeo bih si drugi set felgi za mog Meganea 3 i našao sam jedne koje mi odgovaraju ali ne znam jel bi njemu odgovarale.

Naime radi se o felgama 17" et 45 8j a ja što sam na i ternetu našao i formacije sve je do 7j pa me zanima bi li to smetalo ili može proći

Link to comment
Share on other sites

Bez greske... moje su takodjer 8 Cola siroke al su jos 1 cm vise prema van (ET35). S nutarnje strane nije tak knap da bi strugalo. Moja preporuka je ici definitivno na ET25-35, prek toga nikak jer je kotac poprilicno uvucen. Idealno je ET25-30 na 8 Cola siroku felgu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Postavit cu pitanje ovdje,pa ak sam nesto promasio,isprike. Jel netko zna pouzdano koji et felge stavit na Meg 3 Grandtour,isao bi na 18 cola,s tim da ce bit malo spusten s Eibach Pro kitom. Znaci da nisu skroz uvucene bas,do ravnine blatobrana da jesu.Ako netko zna pouzdano, jel bi bila dobra kombinacija 18x8 et 35-40? 

Link to comment
Share on other sites

Idealno ti je 30-35 et... Imam upravo to kaj ti pricas, 18x8, eibach i et 35... Jos bi islo 5-10 mm da bude skrooz s blatobranom poravnato, dakle et 30tak... Al ak ti je dizajn felge konveksni, onda strsis.. tak da 35-40 je jako ok.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.