Jump to content

Problem sa kocnicama Scenic 3


Marko_Os

Recommended Posts

Pozdrav ekipa, imam problem da mi se pri voznji na otvorenoj cesti povremeno pojavljuje "brake system failure" i "STOP". Zapisti 5 puta i nakon 10-ak sekundi se ugasi. Nekad se zna upaliti svakih pola minute, a nekad se ne pali danima. Problem je poceo prije nekih mjesec dana. 
Ulja ima, prednje plocice i diskovi imaju jos bar 10k km zivota u sebi, a zadnji su mjenjani ljetos. Mijenjani su komplet diskovi sa lezajevima i senzorima ABS-a. Dijagnostika mi je tesko dostupna, pa sam htio ovdje vidjeti jel imao tko slican problem ili ima kakvu ideju odakle da krenem. 

Edited by Marko_Os
Link to comment
Share on other sites

Imao sam i ja nedavno sličnu situaciju. Taman pred put na more. Mene je zezala žaruljica na zadnjem desnom štop svjetlu.

Očito da i sustav žarulja baca grešku "brake system failure".

Ukratko, provjeri rasvjetu....

Link to comment
Share on other sites

Hm, zanimljivo, pogledat cu. Imam nesto kondenza u zadnjoj lijevoj lampi. 

Thx french, znam da su nagadjanja, al dijagnostika mi je stvarno u trenutnom rasporedu "nemoguca misija" Najblizi servis mi je 70km od mene i imaju iato radno vrijeme kao i ja. 

Link to comment
Share on other sites

mislio sam da imaš nekog u fušu s bilo kakvom dijagnostikom, ne mora biti od Renaulta

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.