Jump to content

Clio 2, 1.4. 16v. 2001. HB3 konektor


Hrc555

Recommended Posts

Clio ima farove s lećom. Žarulja ima HB3 konektor. Žarulje su crkavale doslovno svakih pola sata, nekakve s E baya. Danas kupio neku Osram za 50 kuna i kad sam ju išao uštekati vidim da je žica iščupana iz konektora. Zna li netko gdje se može kupiti taj HB3 konektor u Zagrebu? Pretpostavljam da mogu samo iščupati i drugu žicu i spojiti luster klemom na novi konektor? Ili netko zna za bolju opciju? 

 

Konektor.

Ili, još bolje, ako netko zna kako to prebaciti na H7 žarulje jer ove HB7 tako loše svijetle da to nije normalno? Problem je što HB3 žarulje imaju sistem da se samo zaokrenu kod montaže i sve je gotovo za sekundu dok se kod H7 moraju spajati na konektore.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.