Jump to content

clio 2003 - problemi sa svjetlima


balzamo

Recommended Posts

...jucer mi se prilikom pritiska na kocnicu pocela paliti lampica za zadnju maglenku i lampice od obadva zmigavca, kad su svjetla izgasena a auto radi prilikom pritiska na kocnicu upali se istrument tabla i pozicije. danas sam rastavia zadnje stopove i na konektorima nasao dosta hrde. sve sam dobro ocistia, sami konektor i iglice na stopovima al problem je ostao. sad kad upalim lijevi ili desni zmigavac pocmu trepterit zadnje pozicije, stopovi, trece stop svitlo, zadnja maglenka i zmigavac koji uopce nije upaljen. sami problem mozete vidjeti u video koji sam stavia. jel netko mozda ima ideju u cemu je problem!??

20180218_202847(1).mp4

20180217_191433.jpg

Link to comment
Share on other sites

...a gleda san, nema doticaja sa karoserijom. jedino ako nije korodira sami konektor (unutra) pa je spoija zmigavce i ostalo s masom, sa hrdom.

...jel cca znas di tocno trebam gledat ili da provamo iscupat stopice (pari mi se nemoguce jer je plastika od komada a stopice ide na L)

Link to comment
Share on other sites

Imao sličan problem. Masa zadnje lampe. Za 50 kuna i deset minuta problem riješen kod električara

 
Link to comment
Share on other sites

Ma zamisli slučajnost. Moj Clio unatrag par dana pali lampicu zadnjih maglenki kad stisnem kočnicu. I onda naletim na ovu temu [emoji4]

Sjebala ga ova izrazito vlažna i topla zima, nikad toliko problema sa instalacijom.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.