Jump to content

Ventilator grijanja/hladjenja


Loge

Recommended Posts

Pozdrav forumasi, 

Imam problema sa ventilatorom za grijanje iliti hladjenje. Prilikom rada ventilator se sam pali gasi. Odnosno pri vecim temperaturama i vecim brzinama ventilator se prije ugasi i onda ne radi neko vrijeme pa onda se opet upali i takp stalno. 

 

Sto bi to moglo biti? Neki kratki spojbili los spoj ili mozda cak cijeli vent? 

Link to comment
Share on other sites

Ja sam si bas prosli tjedan narucio taj osigurac koji prdne na otporniku. 3£ izasao. A vecina samo zbrika taj dio i vozi dalje. Moguce da je i ventilator. Imam jednog na stolu pred 2 tj izvaden.i dosta tesko se vrti.

IMG-20180123-WA0016.jpg

Edited by Vox2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

cesto bude slab kontakt u ova dva kruga u deku sta ide na ventilator..ako ventilator cas radi cas neradi kad se prodrma onda proradi onda moze bit to..inace cijeli ventilator se moze izvadit odozdaa pored papucice gasa samo triba otprilike znat vidit polozaj da znas sta triba trazit.drže ga mislim dvi sapice koje treba stisnit i zarotirat cili vent i izvuc

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.