Jump to content

Clio - problemi sa trubom


_GT

Recommended Posts

Bok,

Neki dan, na onih -18 je truba počela trubiti sama od sebe. Maknut je osigurač, a danas sam se išao malo poigrati sa time. Uglavnom, ukoliko je volan "napet" u lijevo ili nakon toga u centralnoj poziciji truba radi normalno, samo kada se pritisnu poklopac na volanu. Kada se volan okrene u desno, počinje trubiti sama od sebe.

Nikakve signalne žaruljice ne svijetle na kontrolnoj ploči, a sve ostale komande sa volana (ručice i audio) rade normalno. Jesu li to neuobičajeni simptomi za zavojnicu volana ili je možda nešto drugo u pitanju?

Link to comment
Share on other sites

Ako ga vozim majstoru, da se odmah pripremim i za zamjenu zavojnice. Ima li netko preporuku gdje je kupiti? Ona dolazi sa ručicama? Jesu li i kontrole za radio uključene ili one ne idu preko zavojnice?

Radi se o 1,5 dci 100, Dymaniq, 2005. Koliko sam vidio na netu, tu ima dosta različitih varijanti koje međusobno nisu kompatibilne.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.