Jump to content

P: Megane 1 1.6(K7M) '96. dijelovi.


iScream

Recommended Posts

OGLAS IZ USLUGE!

Tetak prodaje dobri stari Megane jedinicu, '96. godiste kompletan u dijelove. Auto ide uredno i mehanicki je ispravan, al su pragovi i pod truli pa ne prolazi na tehnickom, a popravak je 6000 kuna (citaj neisplativ). Motor 1.6 8v (K7M) 90 KS s 250.000 kilometara, radi bez problema, pali u sekundi i na -20. Ovjes ok, straznji amortizeri mijenjani nedavno, kocnice u redu, ukratko sve osim limarije je potpuno ispravno. Mislim da su i farovi novi stavljeni pred koju godinu. Unutrasnjost takoder u redu. Mislim da uz auto idu zimske gume na celicnima 13 cola i ljetne alu 15 ili 16, najbolje da provjerite to s njim.

Cijena po dogovoru.

Idealno ako netko zeli radit swap, spasit cete jedan motor barem, jer ako se ne proda u dijelove ide u staro zeljezo...

Ako ima zainteresiranih javite se u PP za vise informacija, broj moba ili slike, mada mislim da slike tu i nisu toliko bitne..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Zaboravio sam.. Nije jedini post bez P:, a uostalom u temi "prodajem" je pa mislim da se podrazumijeva...

Link to comment
Share on other sites

Pravila su takva, piše tamo, ako je netko isto pogriješio to nije opravdanje. Bas cu pogledat doma na komp koliko ih ima takvih kad se za to hvatas

Šlapatalk

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.