Jump to content

Klima Clio sport 197


fastrs

Recommended Posts

Da li je moguce reparirati kompresor klime, radi se od deplhi 8200678504. Vidim da su dva razlicita kataloska, zna mozda tko da li su isti kompresori na 197 i 200 modelu? I da li je potreban clip nakon zamjene kompresora? Klima na mom odlicno hladi, napunio sam je pred par mjeseci ali cut je lezaj ili kuplung kompresora pa bi to rijesio. 

Link to comment
Share on other sites

lezaj imas na remenici kompresora, obicno on ode, on je vani i promjeni se za pol sata doslovno i ne treba se ni klima ponovo punit, lezaj na kuplungu ne postoji jer to je dio koji stoji u mjestu, ne vrti se, radi ko elektro magnet, a postoje još i ležajevi u kućištu i oni obično ne odlaze, pogotovo ne na novijem autu ko sta je clio, a šta se reparacije tiče svaki kompresor klime je moguće reparirat ukoliko nema mehaničkih oštećenja na klipovima ili cilindrima, što opet vjerujem da nema jer je noviji auto, ali smatram da za tim nema potrebe osim ako nisu boju ili aditive krcali prilikom punjenja klime, što obično i uništi kompresor

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.