Jump to content

Zamagljena ledica, Scenic 3


partytime

Recommended Posts

Pozdrav ekipi.

Imam mali problemcic s DRL ledicom za koji se nadam da neće prerasti u veći ako neko može pomoći. Primjetio sam prošle jeseni da se javlja vlaga ali sam reagirao tek zimi kad sam pokušao fenom istjerati vlagu vanka i silikonom prekriti malo na puknuće na samoj ledici. Ni nakon 3 sata puhanja običnim fenom nisam nista postigao. Dapače vlaga se skupila na samom dnu ledice pa sam odlučio vrućom iglom probušiti plastiku na par mjesta da izađe voda. Izašlo je nešto ali dosta je ostalo. Nisam želio praviti više rupa, nisu u pitanju velike rupe ali ipak. Na napuknuti dio sam stavio silikon. Uglavnom sad s vrućim danima ljetnim sam mislio da će vlaga ispariti ali nista bolje. Strah me da ne dodje na elektronike pa ode ledica.

Da li da skinem silikon i da busim još rupica dolje? Svaka pomoć je dobrodošla. Hvala. Puno.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ako si rupice silikonirao naravno da vlaga nema kuda van. Skini silikon pa kad se posuši onda stavi silikon. Pazi da te kiša ne uhvati jer će opet biti vlage.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.