Jump to content

Clio 3 V6!


dolac

Recommended Posts

Otkud sad ovo :??:

Afaik, ovo je obični novi RS...

Nije, ovo je obicni dCi (s jednim plavim i), odkad ima 85 KS najbrzi je Clio pa su to naglasili body kitom :lool::lool: Ali salu na stranu i ja mislim da je ovo RS, ne znam u cemu je razlika:

Clio Sport iz teme prvi CS na cesti

Edited by DU-roller
Link to comment
Share on other sites

>Roller: :plazi::bigl:

>yuta: meni se čini da je ovdje samo uhvaćen iz takovg kuta da izgleda širi. A i boja je dosta kontrastna u odnosu na pozadinu, što ga još vioše vizualno povećava :)

Link to comment
Share on other sites

ove su slike davno vec bile na forumu! nije on nista extra sirok nego je ovo fotografiran casopis a ne skeniran i to iz glupog kuta pa je zato ovako ispalo.. nemogu nac taj topic pa evo ovde ostale slike

dsc053124sr1pq.th.jpg dsc053143sb4ky.th.jpg dsc053157ou7jd.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

koja prevara!! tko je ugasio svijetla!!!

mogu samo reći da na onim slikama što je Janko stavio gdje se Sport nalazi na cesti izgleda puno manje agresivnije

Link to comment
Share on other sites

Ma moja greška.. :roll: Surfo po netu, gledao malo sličise i ispod te je pisalo Clio V6! I ja povjerovao i reko moram stavit! :tup::tup:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.