Jump to content

Clio III problem s radiom


Cizma

Recommended Posts

Pozdrav,

Imam problem s radiom na mom Cliu III, Bosch model s auxom i bluetoothom. Radio nekada normalno radi, a nekada se čuje prasak u zvučnicima (nešto kao kratki spoj) te se radio ugasi pa upali. Nakon toga ili radi ili se ponovi nakon nekog vremena opet ista stvar. provjerio sam sve spojeve na zvučnicima da tamo ne dolazi do kratkog spoja no sve mi uredno izgleda. Je li se netko susreo s navedenim i ima li tko kakav prijedlog što dalje gledati?

Link to comment
Share on other sites

Sumnjam da je problembu zvucnicima jer se radio ne bi bas tako ponasao. Ja bih provukao dvije nove zice za masu i za napajanje s osiguracem. Tako sam ja sebi. Elektricar ce vise znati, moguce je da je problem u radiu.

Link to comment
Share on other sites

Meni se isto dešavalo na Kenwood-u i bio je problem u hladnom lemu između maticne ploce i okvira radia. Zalemio i radi bez problema.

Link to comment
Share on other sites

Mislio sam si tako, nadam se da ću za vikend stići pogledati radio. hvala na informacijama

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.