Jump to content

Clio 3-lupkanje iz vrata bunkera


moril

Recommended Posts

Prije nekoliko dana pojavilo mi se lupkanje iz vrata bunkera na Cliu 3 i to prilično glasno, čak i kod manjih neravnina na cesti. Onako kao neki metalni zvuk. Kada su vrata bunkera zatvorena, a pokušam ih pomicati, ona se pomiču možda 1 mm, pa mi se nekako čini da brava više ne zatvara onako kao prije, pa iz nje dopire zvuk. Je li netko imao sličan problem?

Link to comment
Share on other sites

Imas dva torx vijka ispod tapacirunga na karoseriji. Probaj ih stegnit jel se znaju otpustit. Ako nije do njih onda skini tapacirung vrata i vidjet ces gore bravu. Probaj nju mrdat tj dotegnit ako je otpustila. Nema sta drugo osim amortizera no to bi odmah na ruku osjetio. Govorim o amortizerima zadnjih vrata.

Link to comment
Share on other sites

Ok, hvala. Probat ću kad se vratim s mora...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.