Jump to content

Clio 3 dostavno vozilo, manjak neke osnovne opreme


Zrmi RS

Recommended Posts

Dakle kolega mi je ostavio njegov drugi auto. Vozam se sad vec dosta s njim. Auto je 2012g i troja vrata bijeli. Imao sam neke zadatke sto rijesiti na njemu pa sam dosta toga i rijesio. Nesto je lupketalo naprijed pa sam zamjenio amortizere i upornice te stopere a njima. Milina odmah. Lakirale su se lajsne, kvake i naprijed neki dijelovi na braniku. Totalno drugi auto. Motor je 1.5dci 55kw i mehanicki je sa svojih 130000km u top stanju. Ide ok a malo trosi. 

Oprema je neka cudna. Imao je brzinomjer neki crni bez srebrnih detalja, bas kao neko vece dostavno vozilo. Danas je dosao brzinomjer od 1.5dci 90ks i to je prekrasan dio koji je odmah podigao auto iznutra. Konfigurirali ju i vratili km jer je imala manje km. Dashboard je jos odraz jeftinoce. Cijeli taj prednji dio tj tabla je tvrda plastika, sto bih vlasnik zamjenio za onu mekaniju ako  nadje negdje ok cijenu? Moze slobodno preporuka ako netko ima?

Farbao sam mu celjusti i sad auto izgleda puno ljepse i luksuznije. No ono sto recimo nema je kotacic za regulaciju jacine osvjetljenja table, radia i ostalog. Rastavio sam dio lijevo gdje ima predvidjeno za to dugme stavit, ali kad sam rastavio uopce nema ni instalacije?? Mislio sam ako ima instalaciju, nabavim samo taj kotacic i udri. Ali nema ili je negdje skriveno duboko ali mislim da ga nema uopce. Ima li tu rijesenja??

Edited by Zrmi RS
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.