Jump to content

P: Schrick bregaste


cardak

Recommended Posts

Prodajem Schrick bregaste za clio sport 197. Bregaste su 288° in/out. Rabljene su ali u super stanju i jos su u mom autu pa se moze vidjeti kako rade. Bregaste su plug and play i ne treba naknadno stelati sa komparatorom nego se stavljaju na originalne oznake (isprobano i izmjereno). Bregaste inace dodju 1000 eura, ja ih prodajem za 600€. Prodaju se zbog montaze jacih bregastih. Schrick je inace puno kvalitetnija bregasta od ostalih na trzistu (Cat cams, Piper, itd), sto zbog kvalitete materijala i zavrsne obrade, a najvise je cijene jer uglavnom nema dodatnog i kompliciranog stelanja. 

Na linku su dodatni podatci za one koji "ih znaju citati"

Ovaj auto ima te bregaste, K tec auspuh, portanu granu, neki filter i mapu. Pise da ima 219 ks (malo nadobudno ali sve je moguce)

https://www.maxrpm.de/Schrick-Nockenwelle-fuer-Renault-Clio-3-RS-20L-16V-4-Zyl-Rollenhebel-288-Auslassnockenwelle-Schrick-0381A1881-02

097/6766-436

Edited by cardak
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.