Jump to content

Navlake za sjedala i volan


Emmet

Recommended Posts

Pozdrav. Od nedjelje sam postao ponosni vlasnik Twinga iz 2000. godine. Auto je u odličnom stanju izuzev siceva i volana.

Molim preporuku gdje naći dobre navlake za sjedala (Zagreb)? Također, dal kupiti navlaku za volan ili zamijeniti volan sa nekim rabljenim koji je manje pohaban? Što bi preporučili? Također, kome povjeriti zamjenu volana (dal je problem to što auto ima airbag)?

Hvala!

LP

Link to comment
Share on other sites

Uh , i kod mene je volan grozan i na njemu mijenjam navlake koje tako ružno izgledaju. Sjedala sam svojevremeno zamijenio s nešto očuvanijima ali za volan još nisam našao pravo rješenje.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Emmet said:
  • Koža je koja boja? Volan mi je naravno sivi...

Kod svakog iole boljegg tapetara mozes birat vrstu koze, boju koze, savove itd.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav. Dobio ponudu od  Pro Mimato za presvlake.

763 kn Harmony + 130 kn montaža, ili 1270,00 kn Alcantara + 260 kn montaža...

ili univerzalne od 212.00 kn – 331.00 kn i montiraj sam.

Bome skupo...

Dal netko ima ove univerzalne? Kako to izgleda? Ili se to ne isplati uzimati?

Link to comment
Share on other sites

Univerzlane nula bodova, za zadnje siceve jos nekako ali za prednje nula bodova, bio ja kupio za staroga za njegov clio mk2 ali ne pase nikako.

Na kraju sam narucio navlake po mjeri od covjeka iz Zadra, dosle su me duplo jeftinije nego u Rijeci, Pol i Ritex su trazili cca 1500-1600kn, u Zadru 800kn.

Kako mi se na kraju pokolpilo da nisam stigao da mi oni montiraju kada sam bio dole na godisnjem, poslali su mi postom pa sam ih sam bez vecih problema stavio i pasu dolicno.

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.