Jump to content

Glava motora.


igor.grga18

Recommended Posts

Pozdrav svima imam problem na laguni 2 1.9 dci 88 kW znam da je glava motora vrisnula i vozim ga tako lagano do 100 km na sat ako vozim više proguta ili izbaci vodu van. Popravljam sam sad bi trebao skidati glavu 3 put od kad sam kupio auto pa mi se baš i Neda. Uglavnom sam svratio kod kolege mehaničara i naveo problem ali mi je bacio bubu u uho da je moguće da je puknuo blok motora. E sad mene zanima dali je netko od vas imao sličan problem kao ja pa da mi kaže šta je napravio. Hvala unaprijed

 

Poslano sa mog VIVAX_Fly_V550 koristeći Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kad se zagrije dovoljno onda se pukotina raširi pa pušta vodu. Davno sam imao isti problem jer najrazvikaniji "majstor" za zavarivanje nije grijao glavu i prekontrolirao da li pušta zagrijana pa sam 2x rastavljao.
Prije bi rekao da je glava ali možebiti i blok.

Link to comment
Share on other sites

Mata hvala ja isto mislim da je glava nemislim da će tek tako blok puknut . Dečki sretan Božić svima

Poslano sa mog VIVAX_Fly_V550 koristeći Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.