Jump to content

Izmjena običnog za sportski ovjes


Black.Tip

Recommended Posts

Kako sam i napisao na svojoj projektnoj temi, naručio sam TA Technix set amortizera i opruga za svoj Twingo II facelift. Mene sad zanima sljedeće: sada imam zimske gume 175/65R14 i felge ET29, dogovorio sam s kolegom s foruma kupoprodaju alu felgi R15x7 ET37 a u proljeće ću ići u nabavku novih ljetnih guma. Iako imam upisanu dimenziju 185/55R15, ići ću na 195/50R15 jer su dosta povoljnije, a želim kupiti najkvalitetnije u toj dimenziji što mogu. Da li da odmah nakon tehničkog montiram ovjes i radim autooptiku ili da pričekam proljeće i stavljanje većih felgi i širih guma pa ujedno uz to napravim ugradnju sportskog ovjesa i autooptiku? 

Uz to navedeno, treba li se još što mijenjati? Otraga pretpostavljam da ne, a za naprijed nisam zicer. Za sada nisam osjetio nekakvo lupanje ili čudne zvukove u podvozju općenito, a ako nešto i ima, vidjeti će se na tehničkom kroz par dana. 

Edited by Black.Tip
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
On 09. 01. 2019. at 21:06, Krule said:

pa staviš sve odjednom i odeš na optiku

U međuvremenu sam prodao felge, odlučio se za 16 cola i 195/45R16. Auto sa sportskim ovjesom pada 40mm naprijed i iza, očekivano malo i više jer je moj dizel, a ovjes je deklariran od 1.2 benzinca 60 konja do 1.2 TCE 100 konja, pa i dizela dCi 75 i 90... s obzirom na tvornički ET29, koliko bi morao biti ET novih felgi da ne stružu? Ciljam na Cliove OEM felge 16x6.5 ET35...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.