Jump to content

Laguna 1.9 dci ...88kw... potrošnja


clio12

Recommended Posts

Kupio sam lagunu prije 1 tj...

Zanima me potrošnja, jer čini mi se da uzme malo više nego bi trebala ,a vozim ga lagano...!!??

Uzme oko 7 litara...!?

Link to comment
Share on other sites

Nisam baš 3.7 ....mozda sam navikao na Stila ,jer nije prelazio 6 litara ?

Link to comment
Share on other sites

U kojem režimu se vozi za tu potrošnju? Grad?meni je Stilo jtd jače od 8 uzimao grad kratke relacije. Ja d1 normalna vožnja i malo ispod 5. A bio je zdrav

Link to comment
Share on other sites

meni laguna oce srknut i 8...potrosi po litru, litru i sitno vise nego ljeti, a ovako prosjecno mi ode 7ica sigurno...po ljeti 6-6,x...s time da u grad idem malo, vecina zaobilaznica, pa prigradni dijelovi rijeke (isto zna biti guzva!)

iskreno i ja sam razocaran, al jbg, racunam da auto vec ima koji km (177), da je starije koncepcije, tezak, vece gume 17ke i tako to sve...

Link to comment
Share on other sites

Svima trosi koliko trosi, ovisi kuda se vozis i kako vozis. Da li je gradska voznja ili otvorena cesta, ima guzve, nema guzve, hladni startevi, da li je auto upaljen i tko nema garaze ako ga grije prije nego krene svako jutro. Stariji motori trose vise nego noviji. Stanje motora kakvo je, sve ovisi. Dizel(injektori, egr) benzinac(lambda, egr) svi mi bi htjeli da trosi po tvornickim idealnim testiranjima ali to nije moguce na zalost. Meni svi auti trose vise nego vecini. Bit ce da moji ne valjaju, niti jedan. Ja kazem realno koliko je i nemam sta lagat, najgore da sam sebe lazem, ako je toliko je toliko.  Te fore od 4.5l po gradu sad po zimi kad to cujem pogotovo za teze i jace automobile dodje mi slabo.  

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Moja trosi preko 7 zimi. Gradska voznja. Kad zatopli pada ispod 6 ali imam dosta otvorene ceste. Auto sa 120 ili 130 konja nemoze trositi 5 lit. To su price. Na kratkom intervalu otvorene ceste lagane voznje moze ali na duzi period mjesovite voznje ni u snu.

Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.