Jump to content

TPMS


linkres

Recommended Posts

Iskreno bih izludeo da moram svaku izmjenu guma nesto uparivati.. 

Uparivat u smislu servisa, a ne max par gumbica na autu

Link to comment
Share on other sites

Na starijim Toyotama. Do 2023 si morao upisati set senzora preko dijagnostike. U onda u meniju odaberea set 1 ili set 2. Bilo je mjesta za 2 seta. Na novijima samo kažeš nadji novi set i kroz 15tak km vožnje nađe. Isto ima mjesta za 2 seta pa odmah počnu raditi, ako su već memorirani.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja prekučer zamijenio alu felge (ljetne, tmps) s čeličnim (zimske, bez tpms). 

I vračajući se od mehaničara bijah iznenađen kako auto ništa ne javlja da fale senzori. Dok mi nije sinulo da su ljetne felge u gepeku pa ih auto uredno učitava. 🤪

Uglavnom, sad mi uredno svijetli onaj ključ za servis i prazna guma. Iskreno, mislio sam da me to neće toliko smetati, ali baš me bode u oči.

Znali imam opciju, ili isključiti kontrolu preko tog ddt4all (tko li to uokolici Varaždina ima?) ili kupiti dodatni set tpms ventila. Da li će kineski biti dostatni? Ima neko preporuku?

Ovi original su mi fakat preskupi, recite da sam škrt, ali tako je. :)

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, mbubnjaric said:

 

Ovi original su mi fakat preskupi, recite da sam škrt, ali tako je. :)

Ja ih imam sad 16 ukupno oriđiđi, al kad riješim i to isključim mislim da ću ih povaditi van sve kak gume budu za zamjenu i prodat...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.