Jump to content

Renault Laguna II ph2 1.9 dci 130 PS-greska ubrizgavanje


nelix32

Recommended Posts

Pozdrav ljudi!

Prije 2 tj. sam kupio Lagunu,ima 225 tkm,sve u svemu je ok auto. 

Motor vuce jako dobro,ne trokira i ne dimi ali ponekad mi se pali upozorenje da provjerim einspritz ili abgassystem(ispusni plinovi).  E sad,nekad svjetli po par dana nekad zasvjetli upozorenje kad se motor zagrije,nekad jedna greska a nekad druga...u biti greska nije konstantna i ne utjece opcenito na rad motora. jedino sam primjetio kod velike brzine(150 navise) kad dam gas do kraja osjeti se kako par sekundi vuce motor pa par sekundi ne vuce,kao da popustis gas a u biti gas je do kraja. eto ako neko ima ideju sta bi moglo biti ili je imao iskustva slobodno neka podjeli! Hvala

Link to comment
Share on other sites

Ovo kad ide kao na valovima (brže-sporije) moze biti do filtera nafte.
Za ostalo treba spojiti na CAN CLIP pa vidjeti koje su greške.

Link to comment
Share on other sites

Hvala mata73! Ići cu ovaj ili drugi tjedan na dijagnostiku pa da vidimo kakvi je stanje! ? U svakom slučaju ću updejtati post! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.