Jump to content

Promjena jezika


dolino

Recommended Posts

Pozdrav svima,

da li postoji netko na forumu tko može promjeniti jezik board computera sa francuskog na engleski ili neki drugi, ko tele blejim u francuski i ništa ne kužim. Ja sam iz Zagreba, pa eto netko u Zagrebu i okolici.

Hvala unaprijed.

Link to comment
Share on other sites

Ne kuzim, zašto servis? Sta nema drugih jezika u ponudi? Ako ima pa uz danasnji google translate i uputstva za izbornik, vrlo lako dodes do izbornika za jezik? 

Link to comment
Share on other sites

Kod mene je ovaj display, s lijeve strane je putno računalo i koliko sam skužio, a nadam se da sam krivo skužio, nemam nikakvu opciju promjene jezika putnog računala

renault-scenic-1.5.thumb.jpg.74769a5d98c8ddbc42dec50c86b677e0.jpg

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, frenchkey said:

Da ponovim još jednom?

Kažeš pomoću clip can dijagnostike. Pretpostavljam da je ta dijagnostika dostupna samo u servisu. Sad sam pogledao preko Google-a i vidim da ih ima na prodaju. Mislio sam da to netko sa foruma posjeduje i da može to napraviti, uz naknadu, razumije se.

Link to comment
Share on other sites

Mozes i sa obicnim E327 i DDT4ALL ili Pyrenom

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.