Jump to content

Organizatori i cargo mrežice prtljažnika


filip989

Recommended Posts

Pozdrav, gledam kupiti za Scenic 3 neke cargo mrežice ili torbu/organizator prostora. 

Fali mi dosta u Scenicu bočna pohrana u bunkeru, tipa za negdje učvrstiti ulje (ostatak od servisa od 5 l), tekućinu za stakla itd. A i kad god odemo u neku kupovinu s njim, do doma je čitav bunker pun svega iz vrećica. 

Pokušao sam naći set mrežica (bočne, stražnja za poleđinu sjedala i ona glavna donja koja ide preko poda bunkera), ali ništa tipsko osim ove glavne ne mogu naći. 

Sad sam gledao i torbe kod siluxa, ali dimenzije 56 x 41 x 27 cm mi se čine dosta male (s obzirom da ima par pretinaca), a i ta torba bi mi mogla biti smetalo kad dođu unutra dupla kolica za blizance itd. 

D li netko ima kakvu preporuku, ako ste ugrađivali nešto slično? 

Link to comment
Share on other sites

Sklopive plastične košare kojima po potrebi podstaviš gumenu podlogu prtljažnika. Možeš ih kupiti različitih veličina za različite namjene i dosta s njima improvizirati s preslagivanjima, te fizički razdvajati stvari u bunkeru (špeceraj od motornog ulja). I možeš ih uzeti direktno iz auta do stana/kuće.

Sve drugo mi je bilo nepraktično, bacanje novaca ili oboje. Ili ne drži čičak ili se savija pa sve ispada van ili smrdi auto od kožne/filc torbe....

Link to comment
Share on other sites

Imaš u Kauflandu kod blagajne gdje su vrečice ovakve košare za 40-ak kn.

Ili možeš staviti kuke ovakve kao na slici ili one preklopne kakve imaju VW auti.
French mi našao na ebayu za par $5bccaf08f454e2058721d306068c4feb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mrzim bilo sta da mi se valja po gepeku. U bocnom lijevom pretincu mi je set za krpanje guma i kompresor od Smarta, baterijska svjetiljka naglavna, fluo prsluk. Kod rez. gume trokut, metlica, rez. zarulje, u ladici pod sicem prva pomoc.
Sve tekucine I ulja su na max i ne pada mi na pamet vucarati kanistere i boce. To stoji doma.

Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ma ja sam se za ulje i to navikao voziti, uvijek ostane od servisa, vozim do idućeg pa nova unutra. 

A najviše me nervira kotrljanje stvari iz vrećica iza kupnje, zbog toga bi uglavnom i kupio. 

Link to comment
Share on other sites

Znaci bar 10 tkm vozis kanister s litrom ulja? Pa ubacio bi ga u gepek dan dva prije servisa, ali prije ne

Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

A da, navikao sam tako. Iza servisa unutra, nakon idućeg servisa van. Nikakav poseban razlog. Imao sam u citroenu ulje, destiliranu vodu i tekućinu za stakla. Taman sam sve mogao sa strane staviti u trakice koje su bile u bunkeru. Osim tekućine za stakla nipta nisam koristio, ali je bilo tamo "zlu ne trebalo" 

Link to comment
Share on other sites

Mreze gepeka imas na ebayu, ovakva plasticna bide u kauflandu na akciji po 15kn, ja imam i jedno i srugo s time da nista nikad ne vozam u gepeku 

Link to comment
Share on other sites

i ja imam kutiju iz gornjeg posta, uglavnom ju vozim sklopljenu u gepeku, pa eventualno špeceraj u nju naguramo. Btw, ni ne znam gdje je zadnje vrijeme, bit će krumpiri u njoj u šupi :D

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.