Jump to content

Megane 2003, 1.9dci 88kv display klime/ventilatora


vjekobbd

Recommended Posts

Pozdrav svima 

Molio bih savijet ukoliko netko zna ... 1.Prestao je raditi display navedeni . Osiguraci su ok . To je jedino kaj sam provjerio . Dali moram ga vadit van ili ima neki relej il nekaj koji moram prrije vađenja pogledati . Nisu skupi ti displayi cca 150 kn po oglasniku , ali neznam dali je on riknuo ili nekaj drugo. 

2. Cesto mi odlaze osiguraci ... kod akumulatora pretpostavljam od vlage... kolika je  zezancija promijenit tu cijelu kutiju ? Tj dali je na jackove ili je fiksno spojeno . 

3. Moze preporuka za dobrog elektricara u okolici zga

Hvala svima unaprijed i pardon na laickim izrazima 

Link to comment
Share on other sites

di je taj kruno ? ima jedan u sesvetama al mi daleko to, a moram bit iskren ima jako malo iole ok autoelektricara u ZG.

 

nekaj tebe drugo zeza ja mislim, znaci ovak postoje 2 vrste osiguraca ajmo rec tj 2 lokacije na meganu, jedni su lijevo dole od volana, iza one plastike koja se skine, a drugi su kad dignes haubu desno skroz, ispod filtera zraka cca ak se dobro sjecam. Ni jedni ni drugi se ne zaljevaju bas vodom. Cesce rikavaju ovi prvi., al iz mog iskustva i to dosta rijetko.

Edited by hrvojexyz
Link to comment
Share on other sites

Kruno je i mene spasio od raznih nadrieletričara u Zagrebu. Još davnih dana prije cca 17-18 godina

Iza Samobora prema Bregani na betonki. 

Link to comment
Share on other sites

Danas sam prcko malo i nisu osiguraci problem .... skuzio sam da gubi kontakt na onom jacku od motora ventilatora . Spojio sam direkt struju i vrti . 

I ona kutija di su osiguraci kod akumulatora kao da nekaj nestima . Kad se rukom " protrese " kao da gubi kontakt . Plan je izvaditi motor od ventilatora pocistiti kleme ( spojnice ) , eventualno ak je korodiralo stavit druge ako cu moci ako ne probat zalotat. I promijenio bih kutiju sa osiguracima . 

Radim u Slo. Tu ima dosta renola po otpadima . Pa bih uzeo drugu kutiju . 

Neki savijet za display klime/ventilatora ? Neznam ni di bi poceo to gledat ? Prwtpostavljam da moram izvadit pa vidit ? 

Hvala na odgovorima , sigurno cu se javiti elektricaru . 

Link to comment
Share on other sites

Update  ...

Vozio dan dva i jucer mi se upali " electronic fault " ?????

Gledao na youtubu kak nekli lik rijesava to da rastavi i ocisti kutiju sa osiguracima . Jel tko probao ? 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.