Jump to content

Renault megane mk3 1.5dci 90hp


Hrvoje1983

Recommended Posts

Ljepi pozdrav svima

Imam jedan (nadam se mali) problemcic, naime kad masina dode na kojih 2000-2500 okretaja cuje se na trenutke skripeci zvuk (zvuk kao kad imate istrosene kocnice pa metal struze po metalu). To se dogada u voznji isto kao i kad auto stoji na mjestu, bio auto u brzini ili ne, stisnuti kuplung ili ne, prilikom prvog paljenja ili 10-og uvijek isto. Prosli tjedan promjenjeno ulje motora, ulje getribe, kociono ulje, svi filteri, novi diskovi i plocice. Auto imam godinu dana i imam taj problem od pocetka. Isto kao i zujajuci zvuk iz kutije sa osiguracima prilikom 2000 okretaja ali naviknuo vec na njega. Nadam se da je neko upoznat s mojim problemom i da mi moze pomoci. 

Hvala puno

Link to comment
Share on other sites

Provjerio ju, ljepo se vrti i nema lufta na osovini

Link to comment
Share on other sites

Pa mogla bi biti remenica alternatora. Ali zasto ne odes u servis da ti netko to pogleda. U godinu dana ako nije nestalo jbg nece se samo popravit.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.