Jump to content

Tradicija se nastavlja....


ivan08

Recommended Posts

Neki od vas se sjećaju mojeg projekta s Twingom i ljubavi prema tom malom velikom autu....Da skratim priču, plavi twingo je završio karijeru zbog truleži i manjka vremena i novaca za ponovno dovođenje u tehnički ispravno stanje pa je za vrijeme prvog lockdowna srezan i rastavljen u kućnoj radinosti. Moj najstariji sin je cijeli život proveo u tom autu....

Prije par dana mi veli: Hoćeš ići sa mnom pogledati jedan auto?

Rekoh: Ajde! Koji?....

Probajte pogoditi....image.thumb.png.18850a5dc7cc8f4e74532f0b26aee871.png

Tako da se tradicija nastavlja.....😏 2002. godište, redizajn. Unutra je 1.2 8v. Sasvim dovoljno za od točke A do točke B.

E. sad, od točke A do točke B treba stići na pristojnim felgama.  Ima li tko ideju koje alu felge 14˝bi išle gore i ima li tko od članova kakve povoljne a da mu skupljaju prašinu?

Kangoo je tu radi usporedbe.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.