Jump to content

kako povezati komande na volana za za multimedia u megan 2


Oliver

Recommended Posts

zdravo ludi dali neko zna kako idu raspored zica da povezim komande na volana za multimedia koi imam u reno megan 2 koja zica kako ide dali neko moze mi pomoci sve radi ok radio ali hocu da povezem i komande ako neko znam hvala

post-5204-0-91800200-1398235837_thumb.jpg

5a26de60a2a27_dvdmultimedija(8).jpg.610d3ff5b40727343ce0f131351b88e1.jpg

Link to comment
Share on other sites

mislim da to nije moguće bez posebnog interfacea, a i to ovisi o modelu multimedie dali je uoće predviđeno za renault

Link to comment
Share on other sites

Samo "zvučna" ili zvučnija imena proizvođača su pravila adaptere i interface za pojedine proizvođače vozila da bi komande radile. To su radili Alpine,Sony,Pioneer i još neki u manjini.
Žnj i noname tj. da ne uvrijedim,manje poznate ili pak nepoznate uređaje poput ovog sa slike koji ti imaš,nećeš 99,9% uspješno spojiti a da sve radi. Također ćes ostati i bez sekundarnog displaya. Ostat će ti jedino indikator vanjske temperature. Been there,done that. :dobroje:

Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk



  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.