Jump to content

P: Megane GT line 1.5dci EDC


paco

Recommended Posts

Prodajem vozilo iz naslova. Registriran je do 2/2023g i ima 186tkm. Auto je kupljen novi u AC Vidaković. Drugi sam vlasnik, kod mene je cca 6 godina, a prije mene ga je vozio jedan gospon 5g i kada mu je istekao leasing/garancija vratio ga. Ja sam ga uzeo sa 68tkm i napravio 120tkm. Svi servisi u garanciji su rađeni u ovlaštenom servisu, a dok je auto kod mene bio, servisiran je kod braće Belinić u intervalima 12-15tkm. Trenutno su na autu Conti premium contact6 i imam zimske Save. Oba seta su vožena 2 sezone. Eksterijer ima battle scars i netko mi je friško zakačio prednji branik-neka kopča je pukla. Vidljivo na slikama. Felge su isto spremne za sređivanje, meni nisu smetale ogrebotine. Unutrašnjost je u dobrom stanju, osim klasično lijeve bočnice vozačkog sica. Auto se nalazi u AC Vidaković, Slavonski Brod. Sve na autu je funkcionalno i ispravno. Oprema je GT line plus xenon i EDC. 

Evo ako nekog zanima ili ima prijatelja/rodbinu koji trebaju auto sa čistom povijesti i stvarnom kilometražom, javite se.

Cijena je 7000eur, dodatne info na 098 669 098

Hvala na gledanju.

 

 

https://www.njuskalo.hr/auti/renault-megane-1.5-dci-edc-oglas-37347109

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Može ključanje oglasa. 

Hvala na prostoru za oglas.

Prodan prvom koji ga je došao vidjeti. Dobar automobil. Netko će se još dobro navozati.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • Mladen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.