Jump to content

Procjena Sandero Stepway 0.9 2019.


Smuchac

Recommended Posts

Pozdravljam. Uskoro bih mogao prodati auto svog pokojnog oca. Radi se o crnom Sanderu Stepway 0.9 tCe. Auto je iz 2019. kupljen nov a prešao je cca 15 000km. Zbog bolesti ga stari nije ni vozio. Odrađeni su servisi do početka ove godine a od tad ga nismo ni vozili,vjv treba ulje mjenjat... Osim samog auta,montirani su krovni nosači i s autom ide set zimskih guma bez felgi. Ima mozda jednu sitnu packu na straznjem braniku i poklopac rezervara koji se otvara iznutra ne sluša baš odkad je kupljen. Nikad udaran i sl. Praktički nov auto. Od opreme nista specijalno. Start stop,jastuci,klima,radio usb s komandama kod volana,podizaci naprijed i pomoc pri kretanju sto sam ja vidio...

Trazim realnu procjenu. Hvala.

 

Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

Žao mi je zbog okolnosti prodaje.

Realno ne bi me iznenadilo da dobiješ za njega jednako koliko je plaćen novi 2019.

Link to comment
Share on other sites

Hvala ti. Auto je sad mamin ali ona ne vozi i bzvz ga prži sunce i tek je sad blizu odluke da ga prodamo. Otac je mojoj ženi poklonio stari Aveo i kupio Daciu a ženi i meni ne pada na pamet uzest Daciu a prodat Avea tako da Dacia ide. Već me 20 ljudi pitalo za auto tako da će se prodat u dan. Nabit ću pa spustit,klasika. :dobroje:

Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.