Jump to content

P: Renault Megane 1.5dCi (ultra)Leggiero edition 2008ka2009g Sveti gral v.3 *** NIJE UVOZ ***


hrvojexyz

Recommended Posts

Na prodaju, kao i uvijek od mene , svojevrsni sveti gral autoindustrije, blek svon, pristojno ciganče, kako god to htjeli nazvati, ovaj put Reno Megane dizel , peterovratna izvedba, domaći kak bi se reklo neuvozni model, još miriše po 2009ojg kad je bila njegova prva prava godina na prometnicama nase drzave, bilo je to vrijeme dok je jos naš Čača Ivo Sanader hodao zemljom, tad su se  radili još auti da traju&daju

 

Ovaj na neki način bogato opremljeni primjerak Megana krasi izuzetno niska potrosnja velebnog 1.5dci agregata, a kodno ime UltraLeggiero je dobio je zbog svoje jeftinoće održavanja, naime kola nemaju niti DPF niti dvomaseni niti skupe elemente elektronike kao što su automatska klima , el.retrovizori ili neka druga ometala u vožnji.

Održavanje je svakih 30 000km promjetniti ulje ako se sjetis, tako mi je namjesten onaj interval putnog računala,  iako naravno dosad je bio odrzavan svakih 5000km mjenjano ulje najfinijim originalnim dijelovima, kaže prodavac koji je meni prodao

 

Za kupca najbitnije je rečeno, auto je tu, anđeli bi ga jeli kao što vidite na slikama. Klima radi, niš ne lupka previse u voznji, pali i po zimi, ne pregrijava se  , to su negdje najbitnije stvari.

DA se ne lažemo, ovaj motor ima 150mana inače ,valjda ih je ovaj prije popravio štali neznam, dizne su ok , ne dimi, ne troši ulje nesto i ne baca ček inđekšn. Dokle - dok ga ne očerate iz mog kvarta nadam se svakako. Grijanje je ubi Bože slabo, na 3 stavim da puse i jos ukljucim recirkulaciju da bi zagrijao kad je bas zima, inače nekih drugih mana većih ne vidjeh. Filter klime sam propuho da se ne bacam u preveliki trošak zamjene da ne moram kupcu naplaćivati i to još.

Napravil sam mu kemijsko, iz siceva i tapecirunga je izaslo 3 kile blata, sad ste mirni jedno 10 godina Posebno sam pazil na prasinu oko brzinomjera da mi se forumaši ne uzjebu.

 

 

DSC_0560.thumb.JPG.2307aed6b43c0490def588ef00af43c7.JPG

Za kraj čisto da ispunimo formalnost, kilometara ima a nekih niti 16 000 tisuća, godišnje. Uglavnom više manje nebitno za ovaj prekrasni primjerak domaćeg 1.5dcia.

Cijena je u skladu s ostalim forumskim, vidio sam neki dan prekrasni primje clia iz 93e valjda s apsisalim lajsnama, tu sam negdje formiral cijenu da sam si dobar sa 3750€

Ponude kao i uvijek na PM , kao i uvijek vjerujem da će biti mrtva trka oko i ovog auta na forumu.

 

DSC_0463-001.JPG

DSC_0464.JPG

DSC_0471.JPG

DSC_0478.JPG

DSC_0495.JPG

DSC_0501.JPG

DSC_0511.JPG

DSC_0528.JPG

DSC_0533.JPG

DSC_0548.JPG

DSC_0569.JPG

  • Like 5
  • Haha 8
Link to comment
Share on other sites

Nigdje kW ne pišu ili sam ja slabovidno senilna osoba? 🤣

Edited by dado_sk
Link to comment
Share on other sites

nov auto ljudi, nov

kilowat sim tam, kak se veli kilo gore kilo dole

kak temperature rastu cijene padaju - akcijska cijena samo 3250€

prakticki poklon

razveselite ljubavnicu za Uskrs , ili ljubavnika, ne sudim ja nikome

  • Haha 5
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.