Jump to content

Zapeo na staroj multimediji (RLINK), ima li nade za nas?


PougljeniMrav

Recommended Posts

Pozdrav društvo, kao šta kaže naslov, zapeo na staroj multimediji...
Kadjar 2016

1 - Verzija R Linka je 2.2.15.xxx, ugl ona za koju na netu pišu da se ne moze sama upgreadat. Iso bi na 2.19, pa 3.3, imam fileove, ali kako svugdje pišu da bi za to trebalo serviseru, strah me sam pokretat.

2 - Sluzbeni servis mi kaze da oni to vise ne rade i da si napravim sam preko neta, no preko neta nece ni da cuje. Izmedu ostalog kad idem na store pise mi nesto u stilu "your car is not equipped with connect services". Ugl store mi je beskoristan. Kontaktiro sam Renault HR i zamisli cuda - beskorisno sve

3 - cimo sam elektromedia.hr da mi pocupaju to sve van i ugrade android unutra, kazu moglo bi inace, al obzirom da imam BOSE da ne mogu spojit pojacalo, da su pokusavali i da jednostavno ne mogu dobit da zvucnici rade....

Ima li kakve nade za mene ili sam osuden na prastaru verziju softwarea sa kartom iz kamenog doba? (cak mi na storeu nudi da updateam kartu, za 90 eura kartu iz 2019. haha)

Bilo kakva informacija je dobrodosla

Link to comment
Share on other sites

2.2.15 nemožeš sam updaetat, nema toga oni to nerade

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, robimarko said:

2.2.15 nemožeš sam updaetat, nema toga oni to nerade

Ima neko neko preporuku na koji servis u Zagrebu da se javim?
Kontaktirao sam s onim nekim na Jankomiru, oni su me otkantali za upgrade...

 

Link to comment
Share on other sites

Potraži i javi se na Facebooku Ivan Ivana Kržak, navod o dečko radi dosta s tim updateovima. Mislim da radi u ovlaštenom renault servisu u Bjelovaru.

Link to comment
Share on other sites

Potrazu malo jer je vec pisano mmogo puta na forumu te su davane preporuke..ja sam radio u ovlastenom ZAK u Karlovcu, Kržak (https://www.facebook.com/ivana.adzam) ti ima ovlasteni u Bjelovaru a mnogi rade i van koncesionara ( na prvu mi pada Matej Jandrijević https://www.facebook.com/mnoviprofil)

Edited by nansale
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.