Jump to content

Ventilacija Megan 3 2011


Zip007

Recommended Posts

Pozdrav,

Imam jedan cudan problemcic. Primjetio sam da mi vec neko vrijeme nakon duze voznje cca 2 3 sata ventilacija tj i klima prestaje da puse. Ventilator vrti bruji no u atomatskom modu ili manualnom modu zrak jednostavno ne izlazi iz resetki koju god postavku da odaberes na klimatroniku. Ventilator na najjace no zraka niodkud. Da je klima krepala puhalo bi barem toplo. Tek onako lagani povjetarac se osjeti pod rukom. Gasio sam pa palio klimu,pa cijelu ventilaciju i nakon nekog vremena ko da nista nije bilo sve je proradilo kako treba. Puse na šajbu ili sta god da odaberem i to jako. I tako opet nakon nekog vremena prestane, jednostavno u autu bude prevruce i vidis da nes ne stima. 

Sta bi to moglo bit?

Link to comment
Share on other sites

Kad se to desi probaj promjenom smjera puhanja prebaciti nešto drugo.

Moguce da usmjerivac ostane u nekom polozaju i zrak ne izlazi nigdje.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meni se počelo dešavati nakon zamjene kompresora i punjenja klime. Pretpostavio sam da se negdje nahvata led i začepi se. Kad se desi u vožnji ugasim klimu na minutu dvije i onda se valjda otopi i vjetar krene puhati. Onda palim klimu i tako u krug svako 10ak min.

Ps

Znam da je prošlo vremena al eto niste jedini.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.