Jump to content

Svjež Reno član


Sn1p3r

Recommended Posts

Ćao svima, nakon 3 godine gaženja Fiat Punta 1.9JTD došlo je vrijeme da se uradi mali apdejt vozila (a Bome i broja vrata).

Puntić me nikada nije iznevjerio i zaista je zahvalno vozilo (ima milion mana, da se razumijemo) ali neću dužiti o njemu.

 

Tražio sam vozilo da ima 5 vrata i dosta mjesta (dosta mjesta sa troje djece hm..)

 

Igrom slučaja naletio sam na Scenic ll koji je sa vana u prilično lošem stanju (ništa nerješivo ali ima posla auto je 19 godina staro). Kad sam ga provoza bio sam oduševljen, zaista nigdje ništa ne lupka, kucka, letva volana nova, gume 2023 god, zimski set takođe na čeličarama. Kad sam počeo sa generalnim čišćenjem zapravo sam se zaprepastio u koliko dobrom stanju je vozilo, svaka plastika tapacirung i zavrtanj su na svome mjestu. Bila je to ljubav na drugi pogled 😀 vozilo na satu ima 249 000 a čovjek ga je kupio sa 166 000 2016. I od tada je kod njega. Sada kreću finese i dotjerivanje standardnih dječjih mana na njima ali o tome ću na forumu. Hvala svima koji su pročitali, malo sam razvukao ali ne uzmite za zlo.

Lijep pozdrav iz Modriče.

Link to comment
Share on other sites

Dobrodošao Dejane, imaš puni pristup forumu. :welcome1:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.