Jump to content

Megane Conquest 145 ETECH RS LINE


Zdenko

Recommended Posts

Pozdrav gospodo!

Ja sam Zdenko i od danas sam član foruma. Živim u Samoboru. 55 g starosti.... 

Vlasnik sam Megane Conguesta 145 ETECH.

Od subote imam problem sa povezivanjem vozila, odn. SOS poziv javlja se greška na inst. ploči  uz upozorenja na servis i na bočnom dijelu ekrana  trokut upozorenja, bljeskalice SOS poziva ponekad je jedna crvena ili uopče ne svijetli. Na ekranu multimedije provjeravao sam usluge povezivanja no usluga je nedostupna. to traje neko vrijeme u vožnji se samo poveže i sve funkcionira bljeskalice SOS poziva su obje zelene usluga povezivanja je dostupna ali sada je operater VIP a do sada je bio HT HR. Pozivom servisa nisam dobio nikakav smislen odgovor tek da dođem 02. 10. u servis . 

Imam pitanje za ostale vlasnike - korisnike foruma dali su imali sličan problem i na koji način ste ga riješili . Hvala na pomoći

Link to comment
Share on other sites

:welcome1:

Pozdrav Zdenko,

Ovdje je samo predstavljanje i pitanje postavi u odgovarajući topic.

Ako ti jedan servis ne rijesi problem, potraži drugi.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.