Jump to content

Megane E-tech 160 Plug in Hybrid


Prki600

Recommended Posts

Pozz ekipi 

Ima li itko ovoga Megana, mijenjao bi auto i ovo mi je nekako zapalo za oko ali me zanima stavrna potrošnja tog auta, gorivo plus struja na 100km. Po YT svašta se može čuti  pa me zanima iz prve ruke.

Link to comment
Share on other sites

Kod plugin hibrida ti je pitanje kako i gdje vozis. Kolega sa kojim sam radio je išao svaki dan u ured, gradska vožnja i doslovce u mjesec dana nije potrošio 1l goriva na dolazak i odlazak sa posla. I još u firmi punio. Oboje smo dali otkaz i oboje radimo od kuće. Kaze sada troši više benzina ali i više vozi otvorene ceste. I da nije bio Megane.

Link to comment
Share on other sites

Ja do posla i nazad imam 70km, kada bi to stalo u litru goriva i 10kw struje to bi bio pun pogodak. Ali nikao da naletim na nekoga tko ima taj model Megana da mi kaže koliko je to potrošnja ostvariva. I nije mi jasno koliko je zapravo konja 1.6 turbobenzinac, negdje kažu 90hp +67hp struje (što mi je super malo tih 90Hp) a negdje piše 160hp + struja. U običnom Meganu ti motori su 160hp ili 205hp u Gt modelu.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.