Jump to content

Problemi s ventilacijom.... Ja bi toplo, on puše hladno....


Chiko83

Recommended Posts

Pozdrav! Jel netko imao problem s klapnama klime, odnosno grijanja i ventilacije, u pitanju je clio 4 s automatskom klimom? Naime, kad oću namjestit da mi puše na staklo i na srednje izlaze, čuje se kliktanje ko da neka plastika preskače, i nakraju mi puše samo na noge, a uopće nije namješteno tak..... A i kad hoću toplo, puše hladno, i obrnuto... Nekaj se poremetilo u sustavu mehanike klapni i to me dosta iritira.... Ak je netko imal sličan problem, bil bi zahvalan da mi da rješenje problema, hvala..... 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, robyakarider said:

ma samo ce se popraviti

Preko ležećeg. Možda čak ne mora ni brzo ići. Osim ako se ne popravi od prve. Onda ponoviti postupak ali malo većom brzinom.

A sada ozbiljno, bez raskapanja teško da ćeš nešto riješiti. Meni se dogodilo na Kangoou. Pao prvi snijeg i ladno kao na motoru. Ona moja nešto prebacivala noge-šajba-lice i odjednom prc. Puše samo hladno i samo po nogama a ja imam 50 km do kuće i alata. Smrzao se kao peechka. Kad se tad nisam razveo valjda ni neću. Od tada samo ja prebacujem po komandama. Raskopao tablu kad iskočile one žice iz komandi. Ogulio ruke, poplavio od zime ali sam riješio. I nikada više se nije ponovilo.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.