Jump to content

P : Renault Fluence 1.6 16v "another one bites the dust" 80tkm 1.vlasnik


hrvojexyz

Recommended Posts

Ovaj put na bubnju je auto kodnog imena Renault Fluence .

Da se ne lažemo ,ovaj auto nije auto kojeg će netko dopeljati doma i s ponosom pokazivati susjedima, vise ces se skrivati negdje na kraju parkinga.

Ovaj auto više je ko neugledna žena koja je dobra u krevetu, u kuhinji i nije rasipna. Eto to je ovaj Turčin kodnog imena Fluence.

Moj sin kad je sjeo u njega, zaspao je za 10minuta. Bilo je jutro , probudio se , pojeo oprao zube, sjeo u doticno sivilo i - zaspao. To opisuje emocije prema tom autu.

 

No, takvi auti imaju svoju nišu i svoje kupce tako da vjerujem da će otići u dobre ruke.

Konkretni primjerak dolazi od prvog vlasnika , nije uvoz, motor je provjereni 1.6 16v sa pet brzina, no nonsense kako ga ja zovem. Ide kak ide, trosi kak trosi, pouzdan je i jednostavan za popravak, to je ono kaj se najvise i trazi.

Ono po cem se ovaj konkretni primjer izdvaja od mora drugih Turčina na oglasnicima je kilometraza koja je 80 tisuca.

Buduci da vozim dosta razlicitih autiju kilometraza od cca 30 - 300tkm, mogu reci da se cak osjeti razlika u nekakvoj cvrstoci ili zracnosti ovjesa ovog sa 80 i slicnog auta sa 150tkm, imao sam konkretnog Megana Generationa prije jednog godinu dana.  OVaj je godiste mislim 2011.

Nekog ce to veseliti i kupiti ce taj auto.

 

 

Auto je dosta ocuvan slike govore dosta, u principu nema ostecenja nekih, ja sam ga doveo u nulu sto se tiče nekog optickog stanja. Ovak po nekoj ljestvici po godistu/km i iskustvu mom , izvana 9 iznutra 9.5 bi bile ocjene.

Mehanicki, bio je napravljen veliki servis prije 13tkm, mali servis je bio napravljen prije par tisuca al cisto zbog vremena bi se mogao novi napraviti.

Sve na autu radi, oprema je takva kakva je , tzb bugarski paket + dodaci, znaci daljinsko stakla na struju  ABS + el. retrovizori.

Cijena je 5500€, ko prvi njegova djevojka, znam da ce navala biti velika ko i za passata.

 

fotke stavljam kak mi dođu

 

DSC_0328-001.JPG

DSC_0330.JPG

DSC_0333.JPG

DSC_0337.JPG

DSC_0340.JPG

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

DSC_0357.JPG

DSC_0358.JPG

DSC_0363.JPG

DSC_0368.JPG

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.