Jump to content

Austral E masaza sjedala explodirala


KikiB.

Recommended Posts

Pozdrav svima, evo niti godinu dana u vlasnistvu Australa E te  pusta updejtiranja  i godisnji servis da bi sad u toku voznje suvozacevo sjedalo sa upaljnom opcijom masaze sjedala jednostavno explodiralo.

Cini mi se da masaza radi napuhivanjem male komore zraka i kompresorica u sjedalu te isti sad vrti nemilice i komora zraka vise ne puni nego pusta unutar sjedala,  probusila se komora kao da je pukao airbeg vozacica tj.supruga skoro dozivjea infarkt od buke.

Ako netko zna kako taj sustav radi da budem siguran u sto sumnjam. Cekam red na servis ali vjerujem da ce dijagnoisticiranje pokazati zahtjevan popravak sjedala vozaca.

Evo toliko biljezim se bilo kojem iskustvu ili saznanju 

  • Sad 2
Link to comment
Share on other sites

99% da si dobro dijagnosticirao problem. Nadam se da ce servis to promptno rjesiti.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hoce, za 4-5mjeseci od kad naprave uvid..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Znači nisi prdno u sjedište 

Sjedište prdnulo u tebe 

:trk:

  • Haha 11
Link to comment
Share on other sites

Jos bolje... zena je u pitanju! 🤣

  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

Uh ti novi auti danas.. ovo što su ti opisao ako je tako bilo i još vozačevo sjedalo, to je za opoziv! Sve više dolazi do izražaja, pogotovo u novim autima, da ono čega ne se ni pokvariti. 

14 minutes ago, fabi said:

Uh ti novi auti danas.. ovo što su ti opisao ako je tako bilo i još vozačevo sjedalo, to je za opoziv! Sve više dolazi do izražaja, pogotovo u novim autima, da ono čega nema ne može se ni pokvariti. 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.